​Bor du i Virum kan du få hurtig og professionel hjælp til dine el-installationer. Vi tilbyder alt fra almindelig el-tjek til reparation og installation af din el. Vores hold af autoriserede elektrikere servicerer idag over 3.000 glade og tilfredse kunder, herunder også i Virum. Vi står til rådighed alle ugens dage for såvel private som virksomheder og det offentlige, der har brug for en professionel el-installatør. Storkøbenhavns EL har mere end 20 års erfaring i el-branchen, hvilket er din sikkerhed for et godt resultat, når vi kommer ud og løser dit el-problem.

​Står du og mangler en elektriker i Virum med det samme, så kan vores elektrikere rykke ud med meget kort varsel. Sammen med elektrikeren aftaler du et tidspunkt på dagen, hvorefter vi kommer ud og udfører opgaven som aftalt. Vores el-arbejde udføres af 100% autoriserede el-installatører der har mange års erfaring fra branchen. Du kan derfor også forvente markedets bedste løsninger og service, hvor vi vil gøre os absolut bedste, for at opnå status som din foretrukne elektriker i Virum.

Priser på EL og vores services

​Ikke nok med får du løsninger af høj kvalitet, når du vælger Storkøbenhavns EL. Du er også garanteret gode priser på alle vores el-services. Vi har ikke meget transporttid til Virum, hvilket gør at opgaven kan udføres indenfor kort tid. Vi står klar til at servicere vores kunder på alle tidspunkter af dagen, hvorfor det er op til dig hvornår du ønsker et elektrikerbesøg.

Sammen med elektrikeren aftaler I et passende tidspunkt for besøget og vores elektriker tager først fra din bopæl når opgaven er udført.

Services vi tilbyder i Virum:

  • Tjek & eftersyn af el
  • El-installationer - simple & avanceret
  • Alarm & video-overvågning
  • Montering og installation af dør-telefon
  • Opsætning af smart IHC-styring
  • IT & netværksinstallationer
  • Opsætning af smarte klimaanlæg
  • Mfl. elektriker services i Virum

Ring på 69 13 13 83 såfremt du har spørgsmål til vores services.

Høj service og kvalitet

​Med os får du altså både en service af høj kvalitet plus en billig elektriker i Virum. Vi sørger altid for at tænke hele vejen rundt, når det komme til at tilrettelægge og udføre el-installationer i dit hjem.

Vi vil levere markedets bedste løsninger og vores el-firma består idag af 13 dygtige elektrikere. Vi har derfor både viljen og kapaciteten til opgaver i alle størrelser.

Har du behov for yderligere sparring, eller har du et spørgsmål til en specifik service vi tilbyder, så ring gratis og uforpligtende idag og få en dialog med vores el-installatør i Virum.

Få et gratis tilbud der matcher dine behov

​Har du spørgsmål eller ønsker du et tilpasset og gratis tilbud, så ring idag på 69 13 13 83. Du er også velkommen til at booke tid direkte på hjemmesiden eller maile os via vores kontaktside. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Om Virum: Virum er en bydel i Storkøbenhavn. Virum er beliggende ud til Furesøen, Furesøparken, Geelskov og Mølleådalen og kommunen har 15.200 indbyggere.