​Storkøbenhavns EL er et erfarent elektriker firma på Sjælland, der sammenlagt har mere end 3.000 kunder, herunder på Østerbro. Vi løser alt fra almindelige til avancerede el-installationer for private, hos det offentlige og til erhvervslivet. Derudover er vi med helt fremme, når det gælder de seneste teknologiske landvindinger indenfor el-branchen.

​Vi udfører alle el-installationer med kunden i centrum. For dig betydet det, at du får en løsning og service i topklasse, leveret af en autoriseret fagmand. Alle vore medarbejdere vil gøre deres absolutte bedste indsats, for at blive din foretrukne elektriker på Østerbro, idag og fremover.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Med Storkøbenhavns EL får du udover en god service også konkurrencedygtige el-priser. Med bopæl på Østerbro kan vi hurtig rykke ud og altid indenfor kort varsel. Før vi overhovedet går igang, danner vi os en god forståelse af dine ønsker og behov og du er altid velkommen til at få et uforpligtende oplæg og tilbud på den bedste løsning. Ring eller skriv til os idag, for at få en nærmere dialog om dine behov, eller hvis du vil høre mere om vores service.

Services vi tilbyder på Østerbro:

  • El installationer
  • El tjek & El eftersyn
  • Installation af dørtelefon
  • Alarm & video overvågning
  • IHC-styring
  • Installation af moderne klimaanlæg
  • IT & installation af netværk
  • Med flere elektriker services på Østerbro

Ring eller skriv idag, såfremt du har brug for hjælp til en specifik el-opgave.

Høj service og kvalitet

​Hos Storkøbenhavns EL får du en autoriseret men billig elektriker på Østerbro. Det er din garanti for høj faglighed og en komplet løsning.

Holdet består idag af 13 dygtige el-installatører med over 20 års erfaring. Derfor kan du forvente en høj service og kvalitet, når elektrikeren kommer for at løse din el-opgave. Du er også velkommen til at få en gratis og uforpligtende dialog med elektrikeren der skal udføre netop din opgave.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

​Har du et enkelt spørgsmål eller vil du have et uforpligtende tilbud, så ring på 69 13 13 83 eller skriv via vores kontaktside. Vi står klar til at servicere dig.

Fakta om Østerbro: Med et indbyggertal på 46.095, en befolkningstæthed på 6.817 beboere pr. km2 og et by-areal på 6,76 km2, er Østerbro idag en funktionel bydel i København.​