​Er du fra Vanløse eller omegn, og søger du hjælp til dine el-installationer? Så er du kun et ring væk fra at få en professionel og billig elektriker på besøg, der kan løse alle dine el-behov. Vi har et kompetent team af el-installatører, der idag servicerer mere end 3.000 kunder, private som virksomheder i Vanløse hele storkøbenhavn. Vores autoriserede elektrikere står til rådighed alle ugens dage og vi kan komme og løse dit el-problem både morgen og aften, alt efter hvad der passer dig bedst. Storkøbenhavns EL har tilsammen mere end 20 års erfaring som el-firma, hvilket er din garanti for, at arbejdet bliver udført med højeste kvalitet.

Mangler du en elektriker i Vanløse idag, så er vi klar til at rykke ud indenfor meget kort varsel. Når du kontakter os tager vi en nærmere dialog om dine ønsker og behov. Herefter aftaler du et tidspunkt med elektrikeren, der kommer og løser opgaven som ønsket. Alt el-arbejde bliver udført af 100% uddannede el-installtører med stor erfaring fra el-branchen. Vi vil gøre vores absolut bedste, for at blive din foretrukne og pålidelige elektriker i Vanløse.

El-priser der er til at forstå

​En løsning af høj kvalitet er langt fra det eneste du får, når du bestiller en elektriker hos Storkøbenhavns EL. Her er du garanteret markedets bedste priser på el-services. Den korte transporttid til Vanløse gør, at vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser, stadig med samme høje kvalitet. Har du behov for at teknikeren kommer ud i weekenden, så får du også en billig markedspris. Sammen med elektrikeren får du indblik i opgavens omfang og pris, allerede før elektrikeren går igang.

El-services tilbudt i Vanløse:

  • Eltjek og eftersyn af installationer
  • El-installationer
  • Alarmsystemer og videoovervågning
  • Installation af dørtelefon
  • Opsætning af avanceret IHCstyring
  • IT og netværksinstallationer
  • Installation af klimaanlæg
  • Mfl. elektriker services i Vanløse

Ring gerne på 69 13 13 83 hvis du har spørgsmål til ovennævnte el-services.

Høj service og kvalitet

​Med Storkøbenhavns EL kan du både få kvalitet og en billig elektriker i Vanløse. Vores el-installatører tænker hele vejen rundt, når det kommer til at finde den bedste løsning.

Vi benytter kun de bedste værktøjer og arbejder altid ud fra godkendte standarder, hvilket er din sikkerhed for et perfekt resultat. Med 13 dygtige og autoriserede elektrikere, har vi både kompetencen og kapaciteten til at udføre opgaver i alle størelsesforhold. Hvis du vil høre mere om hvordan vi vil håndtere netop dit el-problem, så ring til vores el-installatør i Vanløse idag!

Få et gratis og uforpligtende tilbud

​Har du ét spørgsmål eller ønsker du et gratis oplæg på din el-opgave, så ring idag på 69 13 13 83. Du kan også booke tid direkte på hjemmesiden eller sende os en besked via kontaktsiden. Vi glæder os til at imødekomme dit behov!

Om Vanløse: Vanløse er en administrativ bydel i den vestlige del af Københavns Kommune. Byens areal er 6,69 km2 og har en befolkningstæthed på 5.548 indbyggere pr. km2.​