​Storkøbenhavns-EL A/S er et moderne elektriker firma på Sjælland, der sammenlagt servicerer over 3.000 kunder, heriblandt kunder på Frederiksberg. Vi løser alt fra små til store el-opgaver for det offentlige, virksomheder og private. Derudover er vi altid med helt fremme, når det gælder de allernyeste teknologiske landvindinger inden for faget.

​Når vi udfører el-installationer er det altid med kunden i centrum. Det betyder at du kan forvente en løsning af høj service og kvalitet fra en autoriseret fagmand, der vil gøre sit absolut bedste for at blive din foretrukne elektriker på Frederiksberg.

EL priser og services vi tilbyder

Med os er du garanteret konkurrencedygtige el-priser og en billig elektriker. Bor du på Frederiksberg har vi kort transporttid og kan derfor rykke ud, indenfor ganske kort varsel. Når du vælger os, er det dine ønsker og behov der vægter højest og vil du have et tilbud, finder vi altid den bedste løsning til netop dit problem. Du er også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Services vi tilbyder på Frederiksberg:

  • ​Alm. El-installationer
  • El tjek og Eleftersyn
  • Alarm & videoovervågning
  • Dørtelefon
  • IT & netværksinstallationer
  • IHC styring
  • Installation af klimaanlæg
  • Og flere elektriker opgaver på Frederiksberg

​Ring gerne for at høre mere om én af ovenstående services.​

Høj service og kvalitet

​Med Storkøbenhavns-EL A/S får du altid en autoriseret og billig elektriker på Frederiksberg med høj faglighed. Med 13 el-installatører og over 20 års erfaring, kan du forvente en høj service og kvalitet, når vores elektriker kommer på besøg.

​Med andre ord; vores ekspertise er din sikkerhed for et godt resultat og vi sørger altid for, at levere en gennemtænkt og fuldendt løsning.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud, så ring på 69 13 13 83 eller skriv via vores kontaktside. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Om Frederiksberg: Med et befolkningstal på 103.192 og et areal på 8,7 km2 er Frederiksberg idag en selvstyrende bydel i København og er kun uafhængig af Københavns Kommune administrativt.