​​Storkøbenhavns EL A/S har eksisteret i el-branchen i mange år og er et moderne elektriker firma på Sjælland. Idag servicerer vi sammenlagt over 3.000 tilfredse kunder, herunder på Nørrebro. Vi løser el-opgaver der inkluderer almindelige el-installationer til de seneste teknologiske landvindinger, udført for private, i det offentlige og til erhvervslivet. Vi følger udviklingen og er altid med helt fremme, når det kommer til de bedste og nyeste løsninger.

​Alle el-installationer udføres i tæt dialog og samspil med vores kunder. For dig betydet det, at du får den helt rigtige løsning der matcher dit behov, leveret af autoriserede elektrikere med mange års erfaring. Alle vores el-installatører gør deres bedste, for at levere en optimal service, med henblik på at blive din foretrukne elektriker på Nørrebro.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Selvom god service er en hjørnesten hos Storkøbenhavns EL A/S, er du også garanteret konkurrencedygtige el-priser. Bor du på Nørrebro, kan vores elektrikere rykke ud til din bopæl på ganske kort tid. Og før vores elektriker kommer på besøg, har han i samspil med dig, fået en god forståelse for dit behov. Det betyder at løsningen kan implementeres hurtigt og effektivt. Hvis du vil høre mere om hvordan din opgave skal løses, så ring til os idag, også hvis du vil høre mere om én af vores services.

Services vi tilbyder på Nørrebro:

  • Almindelige el-installationer
  • El-tjek og eftersyn
  • Installation af ny dørtelefon
  • Alarm systemer og video overvågning
  • IHC styring
  • Installation af nyt klimaanlæg
  • Installation af IT og netværk
  • Mfl. elektriker services på Nørrebro

​Ring eller skriv idag, for at høre mere om én eller flere af vores services.

Høj service og kvalitet

​​​Hos Storkøbenhavns EL A/S får du en erfaren men fortsat billig elektriker på Nørrebro. Det er din sikkerhed og garanti for en 360-graders løsning og service. Holdet bag Storkøbenhavns EL A/S består af 13 dygtige el-installatører med over 20 års erfaring og vokser løbende.

​Det betyder at du får en høj service og kvalitet, når elektrikeren løser netop din el-opgave. Du kan altid ringe gratis og få en uforpligtende dialog med elektrikeren, for at høre hvordan din opgave vil blive løst, hurtigt og billigt.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

​Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud eller har nogle opklarende spørgsmål, så ring på 69 13 13 83 eller kontakt os via vores kontaktside. Vores elektrikere står klar til at servicere dig.

Om Nørrebro: Med et indbyggertal på 75.714 er Nørrebro den mest folkerige bydel i hovedstaden. Det er dog også den mest befolkningstætte, med 18.000 indbyggere pr. km2.​