​Vores autoriseret elektriker i Lyngby står klar til at hjælpe dig med alle dine el-installationer. Vi udfører hver måned alt fra almindelige el-tjek til opsætning af avancerede netværksinstallationer i Lyngby og har idag mere end 3.000 glade kunder på Sjælland. Vi står endvidere både til rådighed for privatpersoner til virksomheder samt offentlige instanser. Med Storkøbenhavns EL er du garanteret en erfaren el-installatør med stor know-how og over 20 års erfaring i branchen.

​Efter en indledende dialog om dit behov, aftaler vi en tid til et elektriker besøg i Lyngby. I tæt samspil med elektrikeren får du en klar beskrivelse af hvordan opgaven vil løses. Den tætte sparring med vores elektriker er bl.a. med til at sikre, at vi løser opgaven på bedste vis og præcis efter dine behov. Arbejdet udføres i praksis af vores autoriseret el-installatører, der er din garanti for et højt fagligt niveau og en løsning, der lever op til den højeste standard og regler. Vi vil med andre ord gøre vores absolut bedste for, at blive din faste elektriker i Lyngby.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Udover at vi har fokus på at levere en høj kvalitet, får du med Storkøbenhavns EL altid konkurrencedygtige priser. Er du bosiddende i Lyngby, vil vores elektrikere kunne rykke ud med meget kort varsel. Du aftaler et fast tidspunkt med elektrikeren, hvilket også kan være i weekenden eller imens du er på arbejde. Inden vi tager fra din bopæl sikrer vi, at løsningen virker fuldt ud efter hensigten. Du er også altid velkommen til at kontakte vores el-installatør, såfremt du har et spørgsmål eller blot ønsker en uforpligtende snak.

Ydelser vi tilbyder i Lyngby:

  • Tekniske el-installationer
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Opsætning af dør-telefon
  • Alarmer og professionel overvågning med video
  • Avanceret IHC-styring
  • Moderne klimaanlæg
  • Installationer vedrørende IT og netværk
  • Mfl. elektriker services i Lyngby

Du kan også ringe på 69 13 13 83 såfremt du har spørgsmål til ovenstående.

Høj service og kvalitet

​Når du vælger Storkøbenhavns EL får du en billig elektriker i Lyngby. Vi sørger for at tænke hele vejen rundt, hvilket er med til at sikre dig markedets bedste løsning.

Vores el-firma består idag af 13 autoriserede el-installatører med over tyve års erfaring. Vi har altså både kapaciteten og erfaringen til at klare enhver el-installation. Du er selvfølgelig også velkommen til at få en uforpligtende dialog med vores elektriker i Lyngby.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

​Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så ring nu på 69 13 13 83. Du kan også udfylde formularen på vores kontaktside og bestille tid. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Om Lyngby: Også kendt som "Kongens Lyngby" med et indbyggertal på 54.343 og beliggende i Lyngby-Taarbæk Kommune som en bydel i Storkøbenhavn.