Søger du en elektriker i Valby så er du kun et ring væk fra at få hjælp. Storkøbenhavns EL har eksisteret i branchen i adskillige år, og er et teknologisk stærkt elektriker firma på Sjælland. Idag servicerer vi over 3.000 tilfredse kunder, herunder i Valby og omegn. Vi løser idag både små og store el-installationer for private, det offentlige og for forskellige virksomheder. Når du vælger os får du et elektrikerfirma der følger med udviklingen og er altid med helt fremme, når det kommer til de mest moderne løsninger.

​Alle el-opgaver løses i tæt sparring med kunden. Det er bl.a. med til at sikre, at du får præcis den løsning du efterspørger og som matcher dit behov. Løsningen leveres altid af autoriserede elektrikere med adskillige år fra branchen. Det er din sikkerhed og garanti for en god løsning, hvor service og produkt går op i en højere enhed. Vi vil gøre vores absolut bedste for at blive din foretrukne elektriker i Valby.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Selvom kvalitet og service har høj fokus når du vælger os, så er du altid garanteret konkurrencedygtige el-priser. Er du bosiddende i Valby, vil vores elektrikere rykke og løse dit problem indenfor kort tid. Her vil elektrikeren aftale et passende tidspunkt, få god indsigt i problemet og sikre, at løsningen virker til fulde før han tager afsted igen. Alle løsninger bliver implementeret hurtigt og effektivt og lever op til godkendte standarder. Du er også velkommen til at ringe til os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Services vi tilbyder i Valby:

  • El-installationer
  • El-tjek og teknisk eftersyn
  • Montering og installation af ny dørtelefon
  • Alarm-systemer og professionel video-overvågning
  • IHC-styring
  • Installation af moderne klimaanlæg
  • IT og netværk installationer
  • Mfl. elektriker services i Valby

​Ring idag for at høre mere om én eller flere af ovenstående services.

Høj service og kvalitet

​Når du vælger os er du altså garanteret en høj kvalitet, men fortsat en billig elektriker i Valby. Vi tænker hele vejen rundt, når det kommer til at vælge den bedste løsning til dit el-problem. Storkøbenhavns EL A/S består af 13 autoriserede el-installatører der har over 20 års erfaring.

​Vi har altså både kapaciteten og know-how til at løse din el-opgave til et fuldendt resultat. Hvis du vil høre mere om hvordan vi vil løse din opgave, er du velkommen til at få en uforpligtende dialog med din elektriker i Valby. Det er helt gratis.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

​Ønsker du et uforpligtende oplæg eller tilbud på en opgave, så ring nu på 69 13 13 83 eller udfyld formularen på vores kontaktside. Vores elektrikere ser frem til at imødekomme din henvendelse.

Om Valby: Med et indbyggertal på 47.839 er Valby en administrativ bydel i København. Valby kendes blandt andet for Valby Bakke men også Carlsberg og Nordisk Films studier er placeret i bydelen​.