​​Mangler du en professionel elektriker i Hørsholm så er du et opkald væk fra at få hjælp. Storkøbenhavns EL har i mange år og vores elektriker udfører regelmæssige el-installationer i Hørsholm. Idag servicerer vores el-firma over 3.000 tilfredse kunder på Sjælland. Vi løser både små og store el-installationer for privatpersoner, virksomheder og offentlige instanser. Med Storkøbenhavns EL får du et moderne el-firma med høj faglighed og erfaring. Hos os er du sikker på en teknologisk stærk løsning.

​Den el-opgave du ønsker hjælp til udføres i tæt dialog med vores elektriker i Hørsholm. Den tætte sparring er bl.a. med til at sikre, at du får præcis den løsning du efterspørger og som matcher netop dit behov. Arbejdet udføres udelukkende af vores autoriserede elektrikere, der kan hjælpe med således små som store el-installationer. Det er bl.a. din sikkerhed og garanti for en god løsning, hvor servicen altid er i top. Vores autoriserede elektrikere vil gøre deres absolut bedste for, at blive din foretrukne elektriker i Hørsholm.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Udover at vi har fokus på at levere markedets bedste service og kvalitet, så kan du også regne med yderst konkurrencedygtige priser, når du ønsker hjælp fra Storkøbenhavns EL. Er du bosiddende i Hørsholm, vil vores elektrikere kunne rykke hurtigt ud og løse dit el-problem. Sammen med elektrikeren aftaler du et tidspunkt hvor han vil komme på besøg og løser opgaven så du er fuldt tilfreds. Du er også velkommen til at ringe eller skrive, såfremt du har et spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Services vi tilbyder i Hørsholm:

  • Alm. el-installationer
  • Grundigt el-tjek og eftersyn
  • Opsætning af dør-telefon
  • Alarmsystemer og prof. videoovervågning
  • IHCstyring m.m.
  • Installation af nyt klimaanlæg
  • IT og netværksinstallationer
  • Mfl. elektriker services i Hørsholm

​Ring venligst hvis du har spørgsmål til ovenstående services.

Høj service og kvalitet

​Når du vælger Storkøbenhavns EL er du altså garanteret en høj kvalitet foruden en billig elektriker i Hørsholm. Vi tænker hele vejen rundt, hvilket er med til at sikre, at du får den bedste og ikke mindst rigtige løsning.

​Storkøbenhavns EL A/S består af 13 autoriserede el-installatører med +20 års erfaring i branchen. Vi har både mandskabet og den fornødne know-how til at løse netop din el-opgave til et perfekt resultat.

​Du er også velkommen til at få en uforpligtende dialog med vores elektriker i Hørsholm. Det er selvfølgelig helt gratis.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

​Ønsker du et uforpligtende tilbud og oplæg på en opgave, så ring nu på 69 13 13 83 eller udfyld formularen på vores kontaktside. Vores elektrikere ser frem til at hjælpe dig.

Om Hørsholm: Med et indbyggertal på 46.717 hvor Hørsholm er beliggende imellem Helsingørmotorvejen og Øresund - 25 kilometer nord for Københavns centrum.​