Storkøbenhavns EL A/S er et moderne og erfarent elektriker firma på Sjælland, der idag servicerer over 3.000 private og erhvervskunder, heriblandt på Amager, hvor vi løser alt fra almindelige til moderne EL-installationer hos det offentlige, erhverv og hos private. Storkøbenhavns EL er med helt fremme, også når det gælder de nyeste teknologier i markedet og inden for faget.

​Alle el-installationer bliver udført med kunden i centrum. Som kunde, kan du derfor se frem til en løsning af høj kvalitet, udført af 100% autoriserede elektrikere, der med viden og erfaring fra mange år i branchen, vil gøre alt for at blive din faste elektriker på Amager.

EL priser - Få et gratis tilbud

​Når du vælger os får du altid konkurrencedygtige tilbud. Som kunde på Amager har vi ikke langt til din bopæl, hvilket betyder, at vi rykke ud og servicere dig indenfor ganske kort tid. Når vi udarbejder et tilbud, er det altid dine ønsker der vægter højest. Vi lover derfor at sammensætte den bedste løsning der matcher netop dit behov. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om de services til tilbyder.

Services vi tilbyder på Amager:

  • ​Alm. El installationer
  • El-tjek og El-eftersyn
  • Videoovervågning og Alarm
  • Dørtelefon
  • Netværk- og IT-installationer
  • IHC-styring
  • Installation af klimaanlæg m.m.
  • + Flere elektriker services på Amager

​Du kan altid ringe uforpligtende, såfremt du ønsker mere information om vores mange services.

Høj service og kvalitet

​Hos os bliver service og kvalitet som sagt vægtet højt. Det betyder at du både kan forvente en autoriseret og billig elektriker på Amager med stor ekspertise.

​Vi råder idag over 13 el-installatører med mere end 20 års brancheerfaring, hvilket betyder, at vores el-installatører altid leverer en komplet løsning, når de kommer på besøg. Ring gerne uforpligtende og hør, hvordan vi vil løse netop din EL-opgave.

Få et uforpligtende og gratis tilbud

Vil du høre mere om ovenstående services eller ønsker du et gratis tilbud, så ring på tlf. 69 13 13 83 eller skriv via kontaktsiden. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kort om Amager: Med en befolkningstal på 184.411 og et areal på 96,29 km2 er Amager idag Danmarks tættest befolkede ø. Øen er opkaldt efter sundet mellem Sjælland og Amager - på olddansk "Amikai".